YOSH SPORTCHILARNI JISMONIY TAYYORLASH (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2023)
Ushbu maqolada jamiyatning ya’ni kelajagimizning umidli yoshlarining har tomonlama sog‘lom, jismoniy qobiliyati, jismoniy madaniyatini rivojlantirish borasida bahs munozaralar kiritilgan.