PREZIDENT MAKTABLARI – DAVLAT IXTISOSLASHGAN MAKTABLARINING MUHIM NAMUNASI SIFATIDA (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2023)
Ushbu maqolada Prezident maktablarining davlat ixtisoslashgan maktablarining muhim namunasi sifatida namoyon bo’luvchi jihatlari haqida so’z yuritildi.