BOSHLANG’ICH SINFLARDA INDIVIDUAL ISHLASH TEXNOLOGIYASI VA UNING SAMARADORLIGI (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2023)
Ushbu maqolada boshlang‘ich ta’lim samaradorligini oshirishda o’quvchilar bilan individual ishlash texnologiyasi to‘g‘risida so‘z boradi. Ta’limda shaxsni tarbiyalash, o‘quvchining mavjud imkoniyatlarini ro’yobga chiqarish ustuvor vazifa hisoblanadi. Bu borada individual o‘qitish texnologiyalari muhim ahamiyat kasb etadi. Unda o‘quv-tarbiya jarayonini tashkil etishda individual yondashish asosida o‘qitish yo‘llari, usullari tanlanadi va turli o‘quv-uslubiy, psixologik, pedagogik hamda tashkiliy boshqaruv tadbirlari orqali amalga oshiriladi.