TA’LIMIY PLATFORMALAR ISTIQBOLLARI (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2023)
Ushbu maqola ta'limiy platformalar istiqbollari mavzusiga oid kalit so'zlar va ularning tushunchalari bilan tanishtiradi. Maqolada ta'limiy platformalar tavsifi berilgan, ularning asosiy maqsadi va vazifalari ifodalangan. Maqola ayni zamonda o'rganish, o'qitish va istiqbollar so'zlariga ham qisqa izohlar qo'shildi. Bu maqola ta'lim sohasidagi yangiliklarga qiziqish duyuvchi o'qituvchilar, talabalar va ta'lim sohasi bo'yicha hodimlar uchun foydali bo'ladi.