LOGOPEDIYANI METODOLOGIK ASOSLARI VA NUTQIY FAOLIYAT (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2023)
Maqolada Logopediyaning metodologik asoslari va bugungi kundagi ahamiyati va nutq buzulishiga oid ma’lumotlar yoritib berilgan. Logopedik pedagogikani turlari ham berib o’tilgan.