MATEMATIKA FANIDA EHTIMOLLARNI QOʻSHISH FORMULALARI VA TEOREMALAR ASOSIDA YECHISH (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2023)
Mazkur maqolada matematika fanida dolzarb ahamiyatga ega bo’lgan ehtimollar nazariyasi masalasi muhokama qilingan. Maqolada ehtimollarni qoʻshish formulasining ayrim umumlashmalarining formulalar va teoremalar asosida yechimi berilgan.