DEVIANT XULQ-ATVOR PSIXOLOGIYASI (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2023)
Maqolada xulqida og‘ish kuzatilgan shaxslarning alohida ijtimoiy-psixologik jihatlari va ularni psixologik tashxislashni o‘ziga xosligi haqida mulohaza qiligan.