SOG`LOM TURMUSH TARZINI SALOMATLIKKA TA`SIRI (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2023)
Sog`lom turmush tarzini inson salomatlikka ta`siri va uning tamoyillari, ularni yaxshilashda qanday omillar ta`sir etishini o`rganish.