INFORMATIKA DARSLARIDA MEDIA MATNLAR TAXLILI (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2023)
Maqolada informatika darslarida media matnlarni ahamiyati haqida tushinchalar berilgan.