YOSHLAR FAOLIYATIDA YUKSAK MA’NAVIYATNI SHAKLLANTIRISH (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2023)
Barkamol avlodni tarbiyalash- yoshlarning ma’naviyatini, tafakkurini shakllantirish asosidir. O’zbekiston yoshlar mamlakatidir. Shu jihatdan olib qaraganda, davlatimiz kelajagi, millat taraqqiyoti bugungi yoshlarning bilimiga, g’ayrat-shijoatiga, dunyoqarashiga, vatanparvarlik tuyg’usining qanchalik yuksakligiga, komillik darajasiga bog’liq. Kelajagimiz erkin fikrlaydigan, mustaqil ish yurita oladigan, chet tillaridan yaxshi xabardor, yuqori texnologik tafakkurga ega bo’lgan, Vatan va xalq manfaatlarini o’z manfaatlaridan ustun qo’ya oladigan, kerak bo’lsa, Vatan uchun jonini fido qila oladigan yoshlarni talab etadi.