MAGNIY VA UNING BIRIKMALARINING FIZIK VA KIMYOVIY TAHLILI (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2023)
mazkur maqolada magniy va uning birikmalari, xossalari tahlili yuzasidan so’z yuritiladi.