АХБОРОТ ВА КОММУНИКАЦИЯ ТЕХНОЛОГИЯЛАРИ СОҲАСИДА ИННОВАЦИОН МЕНЕЖМЕНТНИ ҲОЗИРГИ ҲОЛАТИ ВА РИВОЖЛАНИШИ (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2023)
Ахборот ва коммуникацион технологиялар соҳасида инновацион менежментни ҳозирги ҳолати ва ривожланиши бўйича илм-фан янгиликлари, илмий таклиф ва тавсиялар келтирилган.