JAMIYATDA XOTIN-QIZLARNI IJTIMOIY-SIYOSIY FAOLLIGINI QO’LLAB-QUVVATLASH: MUOMMO VA YECHIMLAR (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2023)
Ushbu maqolada O'zbekiston Respublikasi Prezidentining “Xotin-qizlarni qo'llab-quvvatlash va oila institutini mustahkamlash sohasidagi faoliyatni tubdan takomillashtirish chora-tadbirlari” to'g'risida 2018 yil 2-fevraldagi Farmonida Respublikamizda yordamga muhtoj bo'lgan va og'ir ijtimoiy vaziyatga tushib qolgan xotin-qizlarni manzilli qo'llab-quvvatlash tizimining  amalda adolatli olib borilayotganligi, xotin-qizlar ijtimoiy-ma'naviy, siyosiy-iqtisodiy hayotning barcha sohalarida samarali va faol mehnat qilishi kabi masalalar yoritilgan.