TARIX DARSLARIDA O`QUVCHILARNI KREATIV FIKRLASHGA O`RGATISH (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2023)
Maqolada dars samaradorligini ta’minlashda muhim bo‘lgan omillar haqidagi muayyan fikr-mulohazalar umumlashtirilib, tarix darslarida o‘quvchi faolligini oshirish masalalari ko‘rib chiqilgan.