SAMBO KURASHCHILARINI O‘QUV-MASHG‘ULOT JARAYONIDAGI O‘RGATISH USLUBLARI (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2022)
Mazkur ilmiy tadqiqotda sambochilarining o‘quv-mashg‘ulot jarayonlarida qo‘llaniladigan o‘rgatish (nazariy, amaliy, ko‘rgazmalilik, so‘z orqali,) uslublaridan foydalanish sportchining tayyorgarlik davridagi o‘rni va samaradorligi o‘rganilgan.