HUQUQIY ONG VA HUQUQIY MADANIYATNI YUKSALTIRISH MUHIM MASALA (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2024)
Ushbu maqolada huquqiy ong va huquqiy madaniyat to‘g‘risida qisqacha tushuncha berilib, jamiyatda huquqiy ong va huquqiy madaniyatni yuksaltirish muhim masala ekanligi xususida fikrlar bildirilgan.