BANK XIZMATLARINING RAQAMLI TRANSFORMATSIYASI (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2024)
Raqamli iqtisodiyot va banklar faoliyatini transformatsiyalash mijozlarga yoʻnaltirilgan zamonaviy xizmat koʻrsatish orqali banklar faoliyati samaradorligi sezilarli darajada oshadi. Bundan tashqari, raqamli banklar istalgan vaqtda va istalgan joyda moliyaviy operatsiyalarni amalga oshirish imkonini berib, iqtisodiy faoliyatga tezlashtiruvchi ta’sir koʻrsatadi.