BOSHLANG‘ICH TA’LIMDA TARBIYA JARAYONINING MAZMUNI VA MOHIYATI (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2024)
Shaxsni shakllanishi manfaatlari har bir pedagogik tadbirni tarbiyani umumiy maqsadlari bilan bog’lashni, uni rejali tarzda va qat’iy sur’atlarda amalga oshirishiga harakat qilishni talab etadi.