NAZAR ESHONQULNING “QORA KITOB”I (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2024)
Maqоlada Nazar Eshonqulning “Qora kitob”i har jihatdan tahlil qilinib, qahramonlar xarakteri asar nomi asosida ochib berilgan.