ИЧКИ ИШЛАР ВАЗИРЛИГИ ҚОШИДАГИ АКАДЕМИК ЛИЦЕЙ ТАРБИЯЛАНУВЧИЛАРИДА ЛИДЕРЛИК МУҲИМ ХУСУСИЯТЛАРДАН БИРИ СИФАТИДА (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2024)
Мақолада лидерлик хусусиятларини лицей ўқувчиларида шакллантириш билан бир қаторда лидерлик хусусиятларини илмий ёндошув орқали тахлилига эътибор қаратилган.