КУЧЛИ ТАЪСИР ҚИЛУВЧИ ДОРИ ВОСИТАЛАРИНИ НОҚОНУНИЙ АЙЛАНИШИНИ АНИҚЛАШ ВА ФОШ ЭТИШ БЎЙИЧА ХОРИЖИЙ ДАВЛАТЛАРНИНГ ЎЗИГА ХОС ТАЖРИБАЛАРИ (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2024)
Мақолада, илғор хорижий давлатларнинг тезкор-қидирув фаолияти йўналиши бўйича қонунчилик норматив-ҳуқуқий хужжатлари, гиёҳвандлик ёки психотроп воситалари ҳисобланмайдиган, уларни ўрнини босувчи кучли таъсир қилувчи дори воситалари, жиноий оқибатлари, уларни аниқлаш ва фош этишда амалга ошириладиган харакатларнинг халқаро ҳуқуқий норматив хужжатлар ёритилган.