ОИВ ИНФЕКЦИЯСИНИНГ ЭТИОЛОГИЯСИ, ЭПИДЕМИОЛОГИЯСИ. ОИВ ИНФЕКЦИЯСИНИНГ ЮҚИШ ЙЎЛЛАРИ. ПАТОГЕНЕЗИ. ОИВ ИНФЕКЦИЯСИДА УЧРАЙДИГАН ОППОРТУНИСТИК КАСАЛЛИКЛАР ВА ЎСМАЛАР. БЕМОРЛАРНИ ПАРВАРИШЛАШ. ПАЛЛИАТИВ ЁРДАМ АСОСЛАРИ (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2024)
ОИВ инфекциясининг этиологияси, эпидемиологияси. ОИВ инфекциясининг юқиш йўллари. Патогенези. ОИВ инфекциясида учрайдиган оппортунистик касалликлар ва ўсмалар.Беморларни парваришлаш. Паллиатив ёрдам асослари.