BO‘LAJAK O‘QITUVCHILARNI DARS JARAYONIDA PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISHGA O‘RGATISHNING PEDAGOGIK IMKONIYATLARI (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2024)
Mazkur maqolada bo‘lajak o‘qituvchilarni dars jarayonida pedagogik texnologiyalardan foydalanishga o‘rgatishning pedagogik imkoniyatlari hususida ayrim fikr-mulohazalar bayon etilgan. Shuningdek maqolada, pedagogik texnologiya, innovatsion pedagogik texnologiya tushunchalarining tahlili va uning ta’limdagi ahamiyati hususida mulohazalar bayon etilgan.