BIZNES BOSHQARUVIDA INVESTITSIYALAR SALOHIYATIGA TA’SIR QILUVCHI OMILLAR (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2024)
Tadbirkorlik faoliyatiga invesititsiyalar jalb qilish tizimi o’rganib chiqilgan. Investitsiytaning mohiyati ochib berilgan. Investitsion salohiyatga ta’sir qiluvchi omillar tahlil qilib chiqilgan