MAHALLIY BUDJET DAROMADLAR HISOBOTLARINI TAKOMILLASHTIRISH (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2024)
Ushbu maqolada moliyaviy hisobdorlik, shaffoflik va resurslarni samarali taqsimlashni ta'minlash uchun mahalliy byudjet daromadlari to'g'risidagi hisobotlarni takomillashtirish zarurligi ko'rib chiqilgan. U byudjetlashtirish amaliyoti bo'yicha mavjud adabiyotlarni tahlil qiladi, daromadlar to'g'risidagi hisobotni takomillashtirish metodologiyasini muhokama qiladi, takomillashtirilgan hisobot texnikasi bo'yicha xulosalarni taqdim etadi va mahalliy hokimiyat organlari uchun tavsiyalar beradi.