PRAGMATIKANING SHAKLLANISH ILDIZI (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2024)
Mazkur maqolada progmatikaning shakllanish ildizlari hususida ayrim fikr-mulohazalar bayon etilgan. Shuningdek maqolada, pragmatikaning mazmuni, maqsadi va fan hususiyatlari yoritib berilgan.