ICHKI ISHLAR ORGANLARI TEZKOR BO‘LINMALARINING VOYAGA YETMAGANLAR JINOYATCHILIGIGA QARSHI KURASHISHDAGI DOLZARB VAZIFALARI (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2024)
Maqolada voyaga yetmaganlar, ular tomonidan sodir etiladigan jinoyat turlarni, voyaga yetmaganlar jinoyatchiligining yuzaga kelib sabab va sharoitlari, bu turdagi jinoyatlarni oldini olishning tushunchalari, ichki ishlar organlari tezkor bo‘linmalarining voyaga yetmaganlar jinoyatchiligiga qarshi kurashishdagi dolzarb vazifalari to‘g‘risida fikrlar yuritilgan.