EKSTREMAL MASALALARNI YECHISHDA TENGSIZLIKLAR USULIDAN FOYDALANISH (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2024)
Ushbu maqolada Ekstremal masalalarni yechishda tengsizliklar usulidan foydalanish hususida alohida to‘xtalib o‘tilgan. Shuningdek, maqolada tengsizliklar haqida ham ayrim misollar keltirilgan.