KVADRAT TENGLAMALAR VA ULARNI O‘QITISH METODIKASI (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2024)
Ushbu maqolada kvadrat tenglamalar va ularni yechish usullari haqida ma’lumotlar berilgan. Maqolada shuningdek, kvadrat tenglamaning turlari haqida ham so‘z yuritilib, bugungi kunda ularni o’qitish metodikasi haqida fikr-mulohazalar yuritilgan. Ko‘rilgan tadqiqot ishi yuzasidan ayrim taklif va tavsiyalar ishlab chiqilgan.