“DIFFERENSIAL TENGLAMALAR” MAVZUSUNI O‘QITISHDA ILG‘OR PEDAGOGIK YONDASHUV (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2024)
Matematika o‘qitishning kasbiy yo‘nalishi o‘quv jarayoniga zamonaviy o‘qitish metodlari va texnologiyalarini joriy etishni taqozo etadi. Matematik ta’limning asosiy tavsifi talabaga o‘zining mutaxassisligiga mos holda matimatikani o‘rgatishdir. Chunki texnologik institutlar oldida qobiliyatli mutaxassislarni tayyorlash vazifasi turibdi