TA’LIMDA O‘YIN TEXNOLOGIYASINING AHAMIYATI (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2024)
Maqolada boshlang‘ich ta’limda o‘yin texnologiyasini qo‘llash va uning ahamiyati, o‘yinlar orqali boshlang‘ich davrda mavzularni chuqur anglash ehtiyojini toʻldirish haqida yoritilgan.