DIDAKTIK O‘YINLARDAN FOYDALANIB BOSHLANG‘ICH SINF O’QUVCHILARIDA MASHG’ULOTLAR OLIB BORISH (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2024)
Ushbu maqolada didaktik o‘yinlarning o‘quvchilar faolligini oshirishda, boshlang‘ich darslarida didaktik o‘yinlardan samarali foydalanish usullari hususida so‘z boradi va misollar yordamida tahlil etiladi.