AHOLI BANDLIGINI TAʼMINLASHNING HUQUQIY KAFOLATLARI (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2024)
Ushbu maqolada muallif tomonidan mamlakatimizda aholini bandligini taʼminlash, mehnat huquqini himoya qilish borasida qabul qilingan normativ huquqiy hujjatlar xususida so‘z yuritilgan.