ODIL SUDLOVNI AMALGA OSHIRISH ORQALI ADOLAT TAʼMINLANADI (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2024)
Ushbu maqolada muallif tomonidan odil sudlov amalga oshiradigan sud organlarining tizimi, mamlakatimizda sud-huquq sohasida amalga oshirilgan islohotlar hamda qabul qilingan normativ huquqiy hujjatlar xususida so‘z yuritilgan.