DOSTONCHILIK SAN’ATIDA USTOZ - SHOGIRD MUNOSABATLARI (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2024)
Mazkur maqolada maqolada o‘zbek xalq musiqa ilodida dostonchilik san`atining o‘ziga xos xususiyatlari va ustoz - shogird munosabatlari haqida fikr mulohazalar bildirilgan.