O’ZBEK VA INGLIZ TILLARIDA MIRATIV IFODAGA EGA GAPLARNING TURLARI (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2024)
Mazkur maqolada mirativ ifodaga ega gaplarning ma’no va mazmun turlari, yasalish usullari, o’xshashliklari va farqlari ingliz va o’zbek tillari misolida ochib beriladi.