СЎЗ МОРФЕМ ТАРКИБИНИНГ НОМУТАНОСИБЛИГИГА МУНОСАБАТИ МАСАЛАСИГА ДОИР (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2024)
Мақолада лисоний бирликлар шакл ва маъно номутаносиблигининг функционал, систем ва структур турлари; сўз морфем таркиби унсурларининг уларга муносабати каби масалалар хусусида сўз юритилади