RAQAMLI PULLAR, ULARNING TURLARI HAMDA EVOLUTSIYASI (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2024)
Ushbu maqolada raqamli valyuta tushunchasi, uning kelib chiqishi va rivojlanishi, shuningdek amaliyotdagi holatiga qaratilgan ilmiy asoslangan mulohazalar berilgan.