(untitled) (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2024)
Har bir o`quv mashg‘ulotini yangi interfaol metodlar asosida, ko‘rgazmalarga boy tarzda tashkil etish o‘quvchilarda mavzu yuzasidan mustahkam bilimga ega bo‘lish, mustaqil fikrini bayon eta olish, faollik kabi bir qator ko‘nikmalarni shakllantiradi. Mazkur maqolada ona tili darslarida qo‘llash mumkin bo‘lgan yangi pedagogik texnoligiyalar va ularning samaradorligi haqida so‘z yuritiladi.