(untitled) (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2024)
ushbu maqolada mualliflar tomonidan davlatning funksiyalaridan biri bo‘lgan ijtimoiy funksiyasi, aynan sog‘liqni saqlash masalasida mamlakatimizdagi qonunchilik meʼyorlari, amalga oshirlayotgan islohotlar bilan bog‘liq fikrlar yuritilgan.