(untitled) (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2024)
Mazkur maqolada maktablarda fizikani o’qitishning innovatsion usuli, maktablarda fizika fanini o’qitishda innovatsion texnologiyalardan foydalanish, umumiy ta’lim muassasalarida fizika fanining nazariy va amaliy kurslarini o’qitishning zamonaviy vositalari haqida batafsil bayon qilingan.