(untitled) (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2022)
Ushbu maqolada oʻzbek tilidagi tinish belgilar ingliz tilidagi tinish belgilar bilan taqqoslanadi va ular orasidagi oʻxshash hamda farqli jihatlar haqida soʻz yuritiladi.