(untitled) (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2022)
Ushbu maqolada-o’zbek tilidagi olmosh so’z turkumi bilan ingliz tilidagi olmosh so’z turkumi taqqoslanadi. Va ular orasidagi farqlar yoritiladi. Olmosh so’z turkumining boshqa so’z turkumlariga aloqadorligi o’rganiladi.Olmoshning ma’no turlari haqida ma’lumot beriladi.