(untitled) (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2022)
O’zbek xalqining o’ziga xosligini belgilab beruvchi o’ziga yarasha urf-odatlari, marosimlari, bayramlari va ko’plab marosimlari mavjud, bunday marosimlar o’zbekning o’zligini belgilovchi asosiy xususiyatlar hisoblanadi. Maqolada o’zbek xalqi urf-odatlari va marosimlari, sheriy vaznlari haqida ma’lumotlar berilgan.