(untitled) (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2022)
Бу мақолада туризмнинг нисбатан янги йўналиши ҳисобланган гастротуризмнинг ҳусусиятлари, Тошкент вилоятида гастротуризмни ривожлантиришнинг географик жиҳатлари ва гастротуристик районлари ҳақида фикр боради.