(untitled) (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2024)
Tezisda Halol turizm va muslim friendlyning farqi, hamda ularning sertifikati qanday talablarga asoslanib olish kerakligi turizmda “The Halal” tushunchasi,jahon hamjamiyatida 2015 yildan-2022 yilgacha necha foiz sayyoh halol turizmdan foydalanganligi yaqqol ko’rsatilgan,shuningdek GMTIning 2022 yilgi reportining O’zbekiston haqidagi jumlasi ham ushbu maqoladan o’rin olgan.