(untitled) (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2024)
Futbolchilarni transfer qilish shakllaridan biri ularni faoliyati davomida bir klubdan boshqa klubga belgilangan muddatga “ijaraga” berish hisoblanadi.