(untitled) (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2024)
Ushbu maqolada islom xalifalaridan biri Umar ibn Xattob islom dini tarqalishi va payg’ambar sunnatlarini saqlab qolishdagi xizmatlari to’g’risidagi ma’lumotlar bayon etilgan.