(untitled) (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2024)
Ushbu maqolada Movarounnahrda tasavvuf ta’limotining shakllanishi va uning ma’naviy-mafkuraviy tarixi tahlil qilingan bo’lib,unda tasavvuf ta’limotining qanday kelib chiqqanidan tortib to rivojigacha o’rganilgan.