(untitled) (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2024)
Ushbu maqolada islomning diniy huquq,qonun qoidalari, norma va tartiblar majmuasi sifatida shariat Sharqdagi bir qancha mamlakatlarda davlat uchun dunyoga kelishidan to o’limigacha yurish turishini belgilovchi qoidalar to’plami sifatida qaralgan.